garage_foto2
Sinds kort maken wij deel uit van de groepering 1.2.3. autoservice. Dit is een onafhankelijk netwerk van niet-merken garages. Mede door aan te sluiten bij het netwerk kunnen we onze dienstverlening uitbreiden door alle herstellingen uit te voeren voor verschillende leasing-maatschappijen. Tijdens het jaar worden er verschillende acties aangeboden die voor u interessant kunnen zijn in uw portemonnee. Bovendien kan u kans maken op een leuk geschenk.

Tijdens alle herstellingen kunnen wij een vervangwagen voor u voorzien. Deze dient wel bij het maken van de afspraak aangevraagd te worden.

We zijn u ook graag van dienst voor pick-up & delivery in een straal van 15 km. Hierbij halen we de wagen graag bij u op en zetten we hem ook terug.

Onderhoud

Heeft uw wagen een onderhoud nodig, dan geven wij hem graag de nodige servicebeurt, volgens de precieze voorschriften van het merk. Zo behoudt u altijd de garantie van uw fabrikant.

Diagnose

Bij het horen van een vreemd geluid aan de wagen of bij een waarschuwingslampje in het dashboard, kunnen wij snel een juiste visuele of mechanische controle uitvoeren. Bovendien beschikken we over moderne apparatuur om fouten uit te lezen met de computer.

garage_foto1

Mechanische en elektrische herstellingen

Wij vervangen remblokken, distributieriemen, uitlaat, stuurdelen, koppelingen, versnellingsbakken, stuurdozen… en dit steeds met de nodige zorgen.

Technische keuring

Wilt u met een gerust hart naar de autokeuring, kom dan eerst bij ons langs voor een check-up. Bovendien kunnen wij uw wagen ook aanbieden in de autokeuring.

Trekhaken

Wij kunnen uw wagen voorzien van een vaste of afneembare trekhaak. Neem zeker ook contact op met ons indien u interesse hebt om een fietsrek te monteren.

Airco-service

Indien de airco van uw wagen niet voldoende koelt of hangt er misschien een geurtje aan, wij zorgen er snel voor dat u het niet te warm krijgt en dat onaangename geuren uit de wagen verwijderd worden.

Uitlijning wagen

Indien uw banden schuin aflopen of staat het stuur niet recht, dan kan de wagen best uitgelijnd worden.